Vliegen via en naar Dubai

Wanneer je Dubai een keertje wilt bezoeken moet je de keuze maken of je er een aparte stedentrip van maakt of dat je het via een tussenstop doet en dan een paar dagen in Dubai verblijft om vervolgens je reis weer voort te zetten naar de volgende bestemming. Voor beide opties is wel iets te zeggen en ze worden ook beide veel gedaan. De vliegtijd naar Dubai is ongeveer 6,5 uur.


Vliegen naar Dubai

Vliegtickets Dubai kun je o.a. bij KLM kopen. Dagelijks vertrekken er vanaf Schiphol meerdere vluchten richting het grote internationale vliegveld van Dubai. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om vanaf Duitsland te vliegen, vaak is dit iets voordeliger. Er zijn meerdere vliegtuigmaatschappijen welke die kant op vliegen. Vaak vliegen ze vervolgens door naar een andere bestemming in Aziƫ maar soms is Dubai ook de eindbestemming om vervolgens weer terug te vliegen. Veel maatschappijen bieden rechtstreekse vluchten aan, denk hierbij aan de KLM, Aeroflot, Emirates, Swiss en Turkish Airlines. Er handig en het scheelt ook enorm veel tijd die je kwijt zou zijn bij een overstap. De prijzen van tickets naar Dubai beginnen rond de 500 Euro en kunnen vervolgens flink oplopen.

Stopover

Een stopover is een redelijk nieuwe term in het toerisme welke de laatste jaren wat meer bekendheid heeft gekregen. Een stopover is eigenlijk gewoon een tussenstop. Je bent bijvoorbeeld op weg naar Bangkok en het vliegtuig maakt een stop in Dubai. Hier verlaat je het vliegtuig om Dubai voor een paar dagen te bekijken en vervolgens neem je de volgende vlucht weer richting Bangkok. Dit heeft als voordeel dat je relatief weinig hoeft uit te geven aan tickets, je komt er immers toch al langs. Als nadeel is het dat je niet zo heel veel kunt kopen tijdens het shoppen omdat je koffer waarschijnlijk al redelijk vol zit voor de rest van de vakantie.


Emirates

Emirates is de luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en staat wereldwijd bekend als een kwalitatief zeer goede en veilige maatschappij. De laatste jaren heeft de maatschappij een enorme groei meegemaakt wat het toerisme voor Dubai zonder twijfel ten goede is gekomen. Emirates maakt het erg makkelijk om een stopover op Dubai te maken. Ze hebben hier zelfs speciale pakketten voor zodat je voor minder dan 50 Euro per nacht voor twee personen een overnachting kunt boeken. Wanneer je hier meer informatie over wilt moet je even op de website van Emirates kijken.

Hotel Aanbiedingen