Royal Ascot Hotel

Algemeen

Het Ascot Hotel is een luxe 4* Hotel, met alle faciliteiten die nodig zijn tijdens een business-reis. Het Ascot Hotel ligt midden in het centrum van Dubai, dichtbij het Business-gebied, de Burjuman en het vliegveld.


Ligging

In het centrum van Dubai, op korte afstand van de Burjuman, het businessgebied en het vliegveld. Het hotel biedt een shuttleservive van en naar het schitternde strand.


Faciliteiten

24-uur receptie, 4 restaurants, bars, 24-uur roomservice, vergaderruimte, was/strijkservice, fitnessruimte en een shuttleservice van en naar het strand. De gasten mogen tevens gebruik maken de faciliteiten van het zusterhotel Ascot Royal.


Kamers

De luxe suites zijn voorzien van airconditioning, telefoon, tv(sat.), minibar en een kluisje. De badkamers zijn ingericht met marmer en voorzien van een bad/douche, toilet en een haardroger.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies en ontbijt.


Vluchten & Hotels

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. In de meeste gevallen betreft dit vluchten met KLM. Prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn, net als de accommodaties, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij u, waar mogelijk, een passend alternatief aanbieden. Deze boekingsklasse is alleen gegarandeerd wanneer de gehele betaling voldaan is. Om die reden gelden voor deze reizen dan ook afwijkende betalingsvoorwaarden. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Hotel Aanbiedingen