Overnachten in Dubai

Zoals bij iedere stedentrip aan een bepaalde stad komen daarbij ook de overnachtingen kijken. In Dubai zijn enorm veel hotels, de ene nog mooier dan de andere. Een aantal hotels springen er echt uit (soms ook op het gebied van de hoge prijzen). Een mooie plek in Dubai om te verblijven is in het Jumeirah gedeelte van de stad. Dit is een beetje het midden en een handige plek om je te verplaatsen. Wanneer je een complete stedentrip hebt geboekt zit er al een hotel bij, als je nog geen hotel hebt kun je deze makkelijk vinden op één van de grote hotelboekings websites die er te vinden zijn op internet. We hebben ook een aantal opmerkelijke hotels voor u beschreven.

Burj al Arab

Het Burj al Arab hotel is het meest luxe en enige 7-sterren hotel ter wereld. Het hotel is gelegen op een klein kunstmatig eilandje vlak naast de kust van Jumeirah. Het hotel heeft het uiterlijk van een zeil van een schip. Natuurlijk is iedere kamer in het hotel voorzien van luxe; tv’s, jacuzzi’s, butlers, etc… Voor algemeen gebruik heeft het hotel de beschikking over een helikopterplatform, luxe restaurants, een aantal Rolls Royces om je naar je gewenste bestemming te brengen, hulp bij het winkelen wanneer je dit nodig hebt, een prachtig aquarium bij het restaurants en nog veel meer mooie en leuke speeltjes. Prijzen beginnen bij ongeveer 400 Dollar voor één nacht en afhankelijk van de luxe en grootte van je gekozen kamer kan dit oplopen tot ruim 15.000 Dollar voor een nachtje slapen.


Boek hier!

Atlantis Hotel

Het Atlantis Hotel is een relatief nieuw hotel in Dubai. Het is gelegen op Palm Jumeirah en de opening was op hetzelfde moment als de officiële opening van het kunstmatig aangelegde eiland. Het hotel is met ruim 1500 kamers erg groot, het ziet er prachtig uit en de hele uitstraling heeft iets bijzonders. Het meest bijzondere voor veel mensen van het Atlantis Hotel is dat ze een groot bassin hebben waar je met dolfijnen kan zwemmen. Om het resort te bereiken kan je met de metro/monorail gaan, er zijn twee haltes bij het hotel en hiermee heb je een snelle verbinding met het vaste land.

Naast bovengenoemde opvallende hotels zijn er nog veel meer te vinden in Dubai. Alle grote internationale hotelketens zijn er te vinden, denk hierbij aan het Hilton (corendon, travelways, skytours en suntip), Sheraton, Marriott, etc.. Ook de goedkopere hotels als het Best Western, Novotel, etc… zijn volop te vinden en prijzen voor een 2-persoonskamer zijn al te vinden vanaf 50 Euro.


Boek hier!

Hotel Aanbiedingen